עדכונים חמים
עדכונים חמים
ישיבת המועצה האחרונה של עיריית חדרה נפתחה במחווה
WeRemember

ישיבת המועצה האחרונה של עיריית חדרה נפתחה במחווה

זוכרים ומזכירים

ישיבת המועצה של עיריית חדרה נפתחה במחווה של חברי מועצת העיר, שנשאו שלטים לציון יום הזיכרון הבינלאומי לשואה

ישיבת המועצה האחרונה של עיריית חדרה נפתחה במחווה של חברי מועצת העיר, שהצטלמו עם שלט #WeRemember לציון יום הזיכרון הבינלאומי לשואה.

חדרה משתתפת בקמפיין הבינלאומי שיזם הקונגרס היהודי העולמי כחלק מהמאמץ הבינלאומי להנצחת זיכרון השואה. במסגרת ההנצחה ובמקביל למאבק בתופעות של אנטישמיות ושנאה, מוביל הקונגרס היהודי העולמי מיזם שבמסגרתו מצטלמים מיליוני אנשים ברחבי העולם, אוחזים בשלטי #WeRemember, ומעלים את הצילומים לרשתות החברתיות כדי להפיץ ביחד את המסר החשוב בכל רחבי תבל. לעולם לא לשכוח, למען לא תהיה שואה נוספת; ללמוד מהעבר כדי להגן על העתיד.

ישיבת המועצה של עירית חדרה נפתחה בצילום משותף של חברי המועצה, ובדברי ראש העירייה צביקה גנדלמן על חשיבותם של ההנצחה ושל הנחלת זכרון השואה וזכרם של הקורבנות לדורות הבאים.

עוד הציע ראש העירייה ליו”ר ועדת השמות בעירייה, המשנה לראש העיר חדוה יחזקאלי, לקדם קריאת רחוב או אתר אחר בעיר בשם שינציח את השואה וקורבנותיה. לדברי גנדלמן, יש בעיר חדרה רחובות על-שמם של חסידי אומות עולם, אך אין רחוב או אתר בעיר שמנציחים את הקורבנות או את שורדי השואה ככלל.

לאחר שקיבל את הסכמת חברי המועצה הנחה ראש העיר את יו”ר ועדה השמות לרכז את הוועדה ולהביא לאישור המועצה את ההצעות לשמות.

 

השארת תגובה

ביקור מלחמה

נציגי משרד הבריאות, חטיבת בתי החולים הממשלתיים ופיקוד העורף ביקרו היום במרכז הרפואי הלל יפה להתרשם מהיערכות בית החולים במסגרת מבצע “שאגת הארי”

המשך קריאה »

משנה: עיריית חדרה אירחה את הנהלת עיריית יבנה ללמידת עמיתים מקצועית

עיריית חדרה אירחה מפגש “מטה מול מטה” עם הנהלת עיריית יבנה כחלק מתהליך של למידת עמיתים וחיזוק שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות. את המפגש אירח ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים, ובהשתתפות ראש עיריית יבנה רועי גבאי ומנהלי אגפים משתי הרשויות.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן