עדכונים חמים
עדכונים חמים
עסקה חדשה בשווי של כ 17- מיליון ש”ח
בניין המשרדים של אור מניה בפארק העסקים קיסריה.

עסקה חדשה בשווי של כ 17- מיליון ש”ח

נחתמה בפארק העסקים קיסריה

חברת האופנה “אור מאניה” תשכור מבנה משרדים שלם בשטח של 2,000 מ”ר מהחברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד ב”קמפוס האשל” בפארק העסקים החכם קיסריה. עם חתימת העסקה הושלם במלואו אכלוס הקמפוס, קומפלקס עסקים בשטח של כ 11,000- מ”ר. היקף העסקה, שנחתמה לתקופה של 10 שנים עם אפשרות להארכה, מוערך בכ 17- מיליון ש”ח. ,MANIA JEANS חברת “אור מאניה” הוקמה בשנת 2002 , כיום מונה 56 סניפים בישראל. בשנת 2017 השיקה החברה את מותג אופנת הילדים NOIZZ.  רן אלישע, סמנכ”ל נכסי קיסריה אמר במעמד החתימה: “אנו ערים לביקושים ההולכים וגוברים לשטחי משרדים בפארק וממשיכים בהקמת מתחמי עסקים, כמו גם מתחמי אחסנה, נוספים כל העת. בימים אלה הולך ונבנה קמפוס הייטק נוסף סמוך לתחנת הרכבת בחלקו הצפוני של הפארק – ‘קמפוס גרניט’ בשטח של כ 30,000- מ”ר ובהשקעה אדירה של החברה לנכסים הנאמדת בכ 150- מיליון ש”ח.” את המו”מ מטעם החברה לנכסי קיסריה ניהל אורן זילברשטיין, מנהל אגף המניבים, יחד עם ישי קרניאל, מנהל הנכסים. את החברה לנכסי קיסריה ייצגו במו”מ עו”ד גליה זיסקינד-שפיגל וטל לוי ממשרד טולצ’נסקי שטרן מרציאנו. את המו”מ מטעם “אור מאניה” ניהלה רונית חיימוביץ, את “אור מאניה” ייצגו במו”מ עו”ד אלי מאיר ועו”ד יהושע גבעון ממשרד פרימס, שילה, גבעון מאיר.

השארת תגובה

ביקור מלחמה

נציגי משרד הבריאות, חטיבת בתי החולים הממשלתיים ופיקוד העורף ביקרו היום במרכז הרפואי הלל יפה להתרשם מהיערכות בית החולים במסגרת מבצע “שאגת הארי”

המשך קריאה »

משנה: עיריית חדרה אירחה את הנהלת עיריית יבנה ללמידת עמיתים מקצועית

עיריית חדרה אירחה מפגש “מטה מול מטה” עם הנהלת עיריית יבנה כחלק מתהליך של למידת עמיתים וחיזוק שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות. את המפגש אירח ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים, ובהשתתפות ראש עיריית יבנה רועי גבאי ומנהלי אגפים משתי הרשויות.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן