עדכונים חמים
עדכונים חמים
מד מהירות סולארי יתריע בפני הנהגים על מהירות נסיעתם
ממלא מקום ראש העירייה ניר בן-חיים

מד מהירות סולארי יתריע בפני הנהגים על מהירות נסיעתם

במסגרת פעילות העירייה לשפר את הבטיחות בכבישים, הותקן מד מהירות סולארי ברחוב הפרדס. את המהלך יזם הממונה על תיק בטיחות בדרכים, ממלא מקום ראש העירייה ניר בן-חיים.

מד המהירות מציג לנהגים את מהירות נסיעתם על גבי צג לד מואר, ותפקידו להתריע בפני הנהגים כי הם נוסעים במהירות גבוהה מהמותר ומהווים סכנה. יצוין כי מהירות מופרזת היא אחד הגורמים לתאונות, שחלקן מסתיימות בפצועים ואף הרוגים. מד המהירות הסולארי נועד לצמצם את התופעה, מאחר שהוכח כי נהגים מאטים כאשר הם רואים את מהירות הנסיעה שלהם על הצג של מד המהירות.

לדברי בן-חיים, “כממונה על תיק הבטיחות בדרכים אני מקדם את מדיניות העירייה שמתווה ראש העירייה צביקה גנדלמן. במסגרת זאת הצבנו בשיתוף מחלקת הכבישים של אגף שפ”ע וכחלק מפיילוט, את צג המהירות הסולארי ברחוב הפרדס בבית אליעזר. הצג יציג בפני הנהגים את מהירות הנסיעה בזמן אמת, ואני מקווה שיביא להאטה במהירות הנסיעה ובכך יקטין את הסיכון לתאונות דרכים ונפגעים בקרב נהגים והולכי רגל כאחד.”

 

 

השארת תגובה

ביקור מלחמה

נציגי משרד הבריאות, חטיבת בתי החולים הממשלתיים ופיקוד העורף ביקרו היום במרכז הרפואי הלל יפה להתרשם מהיערכות בית החולים במסגרת מבצע “שאגת הארי”

המשך קריאה »

משנה: עיריית חדרה אירחה את הנהלת עיריית יבנה ללמידת עמיתים מקצועית

עיריית חדרה אירחה מפגש “מטה מול מטה” עם הנהלת עיריית יבנה כחלק מתהליך של למידת עמיתים וחיזוק שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות. את המפגש אירח ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים, ובהשתתפות ראש עיריית יבנה רועי גבאי ומנהלי אגפים משתי הרשויות.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן