עדכונים חמים
עדכונים חמים
מחר משחק ליגה חשוב מול הפועל תל אביב
השרת אינו זמין אתכם הסליחה
קורצקי אמור לשמור על ההרכב שפתח בסכנין

מחר משחק ליגה חשוב מול הפועל תל אביב

הפועל חדרה השלימה היום את ההכנות למשחק הליגה החשוב מחר מול הפועל תל אביב. בחדרה מגיעים למשחק לאחר הניצחון 0:2 בסכנין ביום שני, ומבינים שחייבים המשכיות על מנת לברוח מהקו האדום.

המאמן מנחם קורצקי אמר לקראת המשחק מחר:

“הפתיחה שלי בחדרה הייתה טובה, עם שלוש נקודות חשובות בסכנין. כמובן שנרצה להשתפר בכמה פרמטרים במשחק הקרוב, וצפוי לנו משחק שונה לגמרי.

אנחנו משחקים מול קבוצה ששינתה את פניה, עם המון שחקנים חדשים. כמובן שהתכוננו בהתאם ונבוא מוכנים. הפועל תל אביב היא יריבה ישירה שלנו בתחתית, עשינו כמה התאמות ואני מקווה שהחבר’ה יבואו מוכנים כדי לקחת שלוש נקודות”.

אתה כבר שבוע בקבוצה, איזו הפועל חדרה קיבלת ואיך הקבוצה שלך מוכנה למחר?

“אני חושב שכולם ראו שהפועל חדרה הייתה מאוד כשרונית גם לפני שבאתי, שיחקה כדורגל כמו שצריך, אולי סבלה קצת מחוסר מזל ומחוסר ביטחון. במשחק בסכנין היה חשוב לי מאוד להחזיר לשחקנים את הביטחון, פחות היה חשוב לי איך אנחנו נראים, והיה ברור שזה יגיע רק עם ניצחון. ברור לגמרי שבעקבות התוצאה בסכנין גם האווירה פה מצוינת אבל כמובן שאנחנו לא נחים לרגע. כולם צריכים לעבוד יותר קשה ונעשה את הכל על מנת להשיג את המטרה שלנו”.

קורצקי אמור לשמור על ההרכב שפתח בסכנין, כאשר השינוי היחיד יהיה בעמדת המגן הימני כאשר נועם כהן יחליף את דיאא לבאבידי המוצהב.

לפני האימון אתמול הגיעו למגרש האימונים בחדרה כמה עשרות אוהדים שעודדו את השחקנים מבחוץ לקראת המשחק החשוב.

השארת תגובה

היכל אנרבוקס חדרה - צילום - שלום ענסי (3)

לראשונה: גביע ווינר סל מגיע לחדרה

היכל האנרבוקס יארח השנה את טורניר פתיחת העונה היוקרתי בהשתתפות כל הגדולות
של הכדורסל הישראלי | תושבי חדרה נהנים מכרטיסים מסובסדים | ניר בן חיים: “הבחירה
בעיר חדרה לארח טורניר יוקרתי עם מיטב קבוצות הכדורסל בארץ מהווה גאווה גדולה ” 
יוצאים לדרך כבר בשבוע הבא

המשך קריאה »

פארק נינג’ה מהגדולים בארץ מוקם במושבה פרדס חנה כרכור

פארק נינג’ה מהגדולים בארץ מוקם במושבה פרדס חנה כרכור, הפארק יוקם בגן החבלים
שסבל שנים רבות מהזנחה וממוקם במערב המושבה- נווה פרדסים. בפארק הושקעה מחשבה
רבה והוא יכלול כ-20 מתקני נינג’ה המיועדים גם לילדים קטנים, גם לנוער ובוגרים ויספק מענה
ייחודי ומאתגר למשתמשים. עלות הפרויקט כ- מיליון וחצי ₪ ומלבד מתקני הפארק את יכלול
את הפיתוח במרחבו.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן