עדכונים חמים
עדכונים חמים
קריאה לתושבי המושבה לבחור את “עשרת העצים הכי הכי” פרדס חנה – כרכור

קריאה לתושבי המושבה לבחור את “עשרת העצים הכי הכי” פרדס חנה – כרכור

עץ או פלי קריאה לתושבי המושבה לבחור את “עשרת העצים הכי הכי” 

המועצה המקומית פרדס חנה כרכור יוצאת בקול קורא מיוחד במינו לתושבי המושבה, “עשרת העצים הכי הכי”, במטרה להעלות את המודעות הציבורית להשפעה ולתועלת העצים במרחב הציבורי ובמרחב הפרטי.

תושבי פרדס חנה כרכור המכירים עץ מיוחד, נדיר, מעניין ומשמעותי במרחב המושבה, מוזמנים להעלות תמונה ומיקום מדויק של העץ לפוסט “עשרת העצים הכי הכי” הנמצא בדף הפייסבוק של המועצה עד לתאריך 1.9.2020.

ועדה מקצועית הכוללת את אגרונום המועצה, יחידה סביבתית ומתנדבים יבקרו באתרים השונים לבחון ולהכיר את המועמדים. עשרת העצים המובילים שייבחרו יקבלו שנה של טיפול מקצועי וליווי של אגרונום המועצה, על מנת שיוכלו להמשיך לשגשג ולהיות משמעותיים במרחב המושבה.

המיזם הוא חלק מתפיסה רשותית אותה מובילה ראש המועצה ואגף שפ”ע לטיפוח היער העירוני על מגוון שכבות הצומח שבו וכחלק מחיזוק המודעות הציבורית להשפעה ולתועלת העצים במרחב.

 

 

 

 

השארת תגובה

ביקור מלחמה

נציגי משרד הבריאות, חטיבת בתי החולים הממשלתיים ופיקוד העורף ביקרו היום במרכז הרפואי הלל יפה להתרשם מהיערכות בית החולים במסגרת מבצע “שאגת הארי”

המשך קריאה »

משנה: עיריית חדרה אירחה את הנהלת עיריית יבנה ללמידת עמיתים מקצועית

עיריית חדרה אירחה מפגש “מטה מול מטה” עם הנהלת עיריית יבנה כחלק מתהליך של למידת עמיתים וחיזוק שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות. את המפגש אירח ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים, ובהשתתפות ראש עיריית יבנה רועי גבאי ומנהלי אגפים משתי הרשויות.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן