עדכונים חמים
עדכונים חמים
חדרה מודה למתנדביה ומזמינה גם אחרים להצטרף אליהם

חדרה מודה למתנדביה ומזמינה גם אחרים להצטרף אליהם

אם תראו בזמן הקרוב מכוניות חונות שהשמשה הקדמית שלהן מכוסה במגן שמש בגזרת משקפיים ועליו רשום “גם אני מתנדב.ת (לזכר ולנקבה) בחדרה”, תדעו כי בעליהן שייכים למערך המתנדבים הגדול והנפלא בחדרה.

1,250 מגנים חילקו היחידה להתנדבות באגף הרווחה בעיריית חדרה, יונה מאור מנהלת היחידה ושולה דמארי רכזת פרויקטים, הגוף המקצועי שמתכלל את ההתנדבות בעיר.

השי חולק מתוך מטרה לשווק ולפרסם את הארגונים והעמותות בעיר ובעיקר להוקיר אותם על התנדבותם בתקופת הקורונה.

לא תמיד אפשר היה לקיים את ההתנדבות הרגילה,מקומות רבים נסגרו, אחרים שינו את דרכי פעילותם. כמה מהעמותות לא יכלו לפעול, וחלק התנדבו בריחוק חברתי, מרחוק, מעבר לדלת,עם מסיכה ואלכוג’ל, בזום, בווטסאפ, או בטלפון. אך למרות הכול כולם התמודדו במסירות ובאחריות: מתנדבי העמותה לקשיש דאגו לצורכי הקשישים, ארגוני הנשים טיפלו בנשים שחוו אלימות, צוותי עמותת ער”ן ענו למאות פניות בטלפון, עמותות החסד והמזון חילקו ללא לאות סלי מזון לתושבי העיר הנזקקים ולכאלה שבבידוד, מתנדבי חדרה הפעילו מתנדבות מבשלות שדאגו לאוכל חם וטעים לחולי סרטן ולמבודדים ובכלל התרוצצו ברחבי העיר בכל עזרה נדרשת.עמותות וארגונים נוספים התנדבו כפי יכולתם או שמרו על הקשר עם מתנדביהם, מחכים להזדמנות הראשונה להתנדב.

להצטרפות:

04-6303783/866.

השארת תגובה

ביקור מלחמה

נציגי משרד הבריאות, חטיבת בתי החולים הממשלתיים ופיקוד העורף ביקרו היום במרכז הרפואי הלל יפה להתרשם מהיערכות בית החולים במסגרת מבצע “שאגת הארי”

המשך קריאה »

משנה: עיריית חדרה אירחה את הנהלת עיריית יבנה ללמידת עמיתים מקצועית

עיריית חדרה אירחה מפגש “מטה מול מטה” עם הנהלת עיריית יבנה כחלק מתהליך של למידת עמיתים וחיזוק שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות. את המפגש אירח ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים, ובהשתתפות ראש עיריית יבנה רועי גבאי ומנהלי אגפים משתי הרשויות.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן