עדכונים חמים
עדכונים חמים
טובי הרוכבים בישראל הגיעו לאירוע ע”ש גל וזנה

טובי הרוכבים בישראל הגיעו לאירוע ע”ש גל וזנה

מתגלגלים בקפסולות

ביום שישי האחרון נערך באקו פארק אירוע האופניים המסורתי (ה-11) ע”ש גל וזנה. לתחרות השנה הגיעו טובי הרוכבים בארץ, לפי קפסולות שמשרד הבריאות ואיגוד האופניים אישר. בנוסף, התחרות כללה גם את אליפות ישראל לילדים – שהציגו יכולת גבוהה ומרשימה.

את האירוע כולו ארגנה המחלקה לספורט באגף אתו”ס של העירייה בשיתוף גל צחור ממועדון האופניים CCC  ואיגוד האופניים.

מנהל אגף אתו”ס אלחנדרו ביאר ציין: “בימים מאתגרים אלה שעוברים עלינו חשוב לנו לקיים כל אירוע וכל פעילות ספורטיבית שמהווים מקור להנאה ושמחה למשתתפים ולתושבים.”

מנהל מחלקת הספורט ניב רבי הוסיף על הדברים: “אנו שמחים שהאירוע עבר בצורה חלקה ומושלמת לשביעות רצון המשתתפים, דבר שהעלה את חדרה על מפת המקומות הייחודיים שבהם נערכת תחרות מקצועית מסוג זה.”

בטקס חלוקת המדליות השתתפו דניאלה וזנה, אמו של גל, שעמדה על החשיבות של רכיבה בטוחה ודגש על הזהירות בדרכים, ראש העיר צביקה גנדלמן אשר הבטיח להעצים את האירוע בשנה הבאה, ניב רבי מנהל מחלקת הספורט, צוות המחלקה יניב חכימי ונעמה גרינשפול, וגל צחור שהנחה את האירוע.

גל וזנה התגייס לצה”ל בשנת 2003 ושירת בשייטת 13 כתומך לחימה, תרם רבות לפעילות המבצעית וכן בכניסה עם לוחמי השייטת לשטחי יהודה, שומרון ועזה. גל היה מועמד לקורס קצינים, בחור יפה תואר עם עיניים ירוקות צוחקות, בעל חוש הומור, חיוך רחב וכובש, ברוך כישרונות וחברים רבים שאהבו להיות במחיצתו. גל נקטף בשיא פריחתו בתאונת דרכים בשנת 2004 והוא בן 19 וחצי.

 

 

השארת תגובה

ביקור מלחמה

נציגי משרד הבריאות, חטיבת בתי החולים הממשלתיים ופיקוד העורף ביקרו היום במרכז הרפואי הלל יפה להתרשם מהיערכות בית החולים במסגרת מבצע “שאגת הארי”

המשך קריאה »

משנה: עיריית חדרה אירחה את הנהלת עיריית יבנה ללמידת עמיתים מקצועית

עיריית חדרה אירחה מפגש “מטה מול מטה” עם הנהלת עיריית יבנה כחלק מתהליך של למידת עמיתים וחיזוק שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות. את המפגש אירח ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים, ובהשתתפות ראש עיריית יבנה רועי גבאי ומנהלי אגפים משתי הרשויות.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן