עדכונים חמים
עדכונים חמים
נפגשים בגינה

נפגשים בגינה

נפגשים בגינה: ראש המועצה המקומית בנימינה גבעת עדה, איתי ויסברג ומנכ”לית המועצה, ניצן גרמן מחנאי החלו השבוע בפגישות עם תושבי המועצה מחוץ למשרדי המועצה, בגינות ציבוריות כחלק מהרחבת השיח אל מול התושבים. מדובר ביוזמה חדשה שתתקיים אחת לחודש ומטרתה לאפשר שיח ישיר ופתוח של התושבים עם המועצה. “אנו רואים חשיבות רבה בקיום שיח מתמיד ופתוח עם התושבים ולשם כך ישנן פלטורמות רבות. אני שמח ליזום דרך ישירה כזו שתאפשר לנו סוג שיח נוסף וחשוב עם התושבים” הסביר ויסברג.  חשוב להדגיש כי המפגשים יערכו בהתאם להנחיות משרד הבריאות תוך הקפדה על שמירת 2 מטרים ומסכות.
ארבעה כיסאות מתקפלים שהוצבו השבוע בגינת גן המייסדים מתחת לעצי האורן קיבלו השבוע את פניהם של תושבי המועצה כאשר למשך שעתיים ראש המועצה ומנכ”לית המועצה פינו את לוחות הזמנים וקיימו שיח עם התושבים שהגיעו לגינה.

השארת תגובה

ביקור מלחמה

נציגי משרד הבריאות, חטיבת בתי החולים הממשלתיים ופיקוד העורף ביקרו היום במרכז הרפואי הלל יפה להתרשם מהיערכות בית החולים במסגרת מבצע “שאגת הארי”

המשך קריאה »

משנה: עיריית חדרה אירחה את הנהלת עיריית יבנה ללמידת עמיתים מקצועית

עיריית חדרה אירחה מפגש “מטה מול מטה” עם הנהלת עיריית יבנה כחלק מתהליך של למידת עמיתים וחיזוק שיתופי פעולה בין רשויות מקומיות. את המפגש אירח ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים, ובהשתתפות ראש עיריית יבנה רועי גבאי ומנהלי אגפים משתי הרשויות.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן