עדכונים חמים
עדכונים חמים
כושר לקוי
אורן גולן

כושר לקוי

חדר הכושר של שחקני ליגת העל במועדון הפועל חדרה- נבנה ללא היתר בנייה.

ניירת? אישורים? צו הריסה? לא אם אתם חדר הכושר החדש של הפועל חדרה שנבנה מכספי תרומות

מגרש הפועל חדרה

לחץ במועדון הפועל חדרה – חשש ממשי כי שחקני ליגת העל של הקבוצה יאלצו להיפרד מיידית מחדר הכושר הפרטי שנבנה עבורם בכספי תרומות.

לפני כשנה בנתה הנהלת מועדון הפועל חדרה של קבוצת הבוגרים חדר כושר מאובזר בשטח מגרש אצטדיון הפועל חדרה. השבוע נודע כי אותו חדר כושר נבנה ללא היתר בנייה וללא שום היתר ממוסדות התכנון ורישוי העסקים. לפני מספר ימים אף הגיעה תלונה בנושא לאגף ההנדסה בעירייה.

באגף ההנדסה של עיריית חדרה אכן נבדקו הדברים, ומהם עולה כי נעשתה במועדון עבירה על חוק התכנון והבנייה וכי אכן נעשה שימוש במבנה ללא כל אישור ממוסדות התכנון כיבוי אש ועוד. חדר הכושר נבנה באמצעות כספי תרומות גם מכשירי הכושר נתרמו. בין התורמים אנשי עסקים ידועים מחדרה.

מגרש הפועל חדרה שייך להסתדרות, ועל פי החוזה עימה המגרש המדובר אמור לשוב לשימוש של ההסתדרות בעוד כשנתיים. זאת ועוד, נודע כי למגרש המדובר יש כבר תוכניות בנייה, אשר אושרו בוועדות השונות עבור מבני מגורים, כך שהסבירות שיוצא למבנה אישור על פי חוק לא ישים גם לעתיד.

לפי מקרובים לאגף ההנדסה בעיריית חדרה, המחלקה המשפטית כבר פועלת להוצאת צו הריסה למבנה הארעי שנבנה כאמור ללא היתר. יש לציין כי בשנה האחרונה ביצעה העירייה באמצעות המחלקה המשפטית הריסות של מבנים שנבנו ללא היתר בנייה. כך לדוגמה פונה מבנה ארעי של בית כנסת שהוצב בשכונת עין הים, וכך גם מבנה שהוקם ללא היתר בסמוך למועדון מורשת יהודי אתיופיה.

ממועדון הפועל חדרה נמסר בתגובה: “הנהלת הפועל חדרה בוחנת את הפרטים ותמשיך לפעול אך ורק על פי חוק. בימים הקרובים מתוכננת פגישה עם מהנדס העיר, על מנת למצוא את הפתרון החוקי המהיר ביותר להסדרת הנושא. נוסף על כך, חשוב להבהיר כי מתקני הכושר משמשים אך ורק את שחקני הבוגרים של המועדון.”

השארת תגובה

היכל אנרבוקס חדרה - צילום - שלום ענסי (3)

לראשונה: גביע ווינר סל מגיע לחדרה

היכל האנרבוקס יארח השנה את טורניר פתיחת העונה היוקרתי בהשתתפות כל הגדולות
של הכדורסל הישראלי | תושבי חדרה נהנים מכרטיסים מסובסדים | ניר בן חיים: “הבחירה
בעיר חדרה לארח טורניר יוקרתי עם מיטב קבוצות הכדורסל בארץ מהווה גאווה גדולה ” 
יוצאים לדרך כבר בשבוע הבא

המשך קריאה »

פארק נינג’ה מהגדולים בארץ מוקם במושבה פרדס חנה כרכור

פארק נינג’ה מהגדולים בארץ מוקם במושבה פרדס חנה כרכור, הפארק יוקם בגן החבלים
שסבל שנים רבות מהזנחה וממוקם במערב המושבה- נווה פרדסים. בפארק הושקעה מחשבה
רבה והוא יכלול כ-20 מתקני נינג’ה המיועדים גם לילדים קטנים, גם לנוער ובוגרים ויספק מענה
ייחודי ומאתגר למשתמשים. עלות הפרויקט כ- מיליון וחצי ₪ ומלבד מתקני הפארק את יכלול
את הפיתוח במרחבו.

המשך קריאה »
;
גלילה לראש העמוד
small_c_popup.png

פרסום לעסק שלכם
כל עסק צריך
מבט מקומי

דילוג לתוכן